Despre Making Waves – Festivalul de film romanesc de la NY

UncategorizedNiciun comentariu

Am fost la Making Waves, Festivalul de film romanesc din New York. N-o sa vorbesc despre succesul “Melcilor” din opening night (30 nov), a fost atit de bine incit nu imi revin.

O sa vorbesc despre reusita unor oameni care au crezut cu indirjire in proiectul lor de a continua acest festival cu traditie deja la NY si inceput pe vremea cind Corina Suteu si Oana Radu isi desfasurau activitatea la ICR New York.

Alaturi de Mihai Chirilov, Corina si Oana au masura lucrului bine facut si nu isi propun sa faca festivaluri doar pentru diaspora, derulate in Sali obscure, promovate prin afise minuscule. Making Waves a adunat si anul asta multi americani la filmele romanesti, proiectiile sint in marea lor majoritate sold out iar promovarea in importante ziare si site-uri americane e incredibila tinind cont de concurenta absolut infernala din New York.

Si mai e ceva. Intr-o lume normala, Corina ar fi prima nominalizare posibila si fireasca pentru Ministerul Culturii. Sper sa traiesc clipa cind Sandra Pralong va deveni Presedintele Romaniei si Corina va prelua portofoliul Culturii 🙂

×

Comentarile sunt inchise.