Libra Film este o companie intependenta de productie de film si televiziune, fondata de Tudor Giurgiu in 1994. Libra Film este recunoscuta pentru productii de lung metraje, emisiuni de televiziune, scurt metraje si documentare.

In 2004, Libra Film a produs multi-premiatul documentar Marele Jaf Comunist, in regia lui Alexandru Solomon.

In 2006 Libra a fost producatorul din spatele lung metrajului de succes Legaturi bolnavicioase, in regia lui Tudor Giurgiu, care a avut premiera mondiala la Festivalul International de la Berlin, in sectiunea Panorama.

De asemenea, Libra a fost partenerul roman pentru pelicula Delta, in regia lui Kornél Mundruczó, distinsa cu premiul FIPRESCI in cadrul editiei 2008 a Festivalului International de Film de la Cannes, si a co-produs debutul regizoral al celebrei actrite Fanny Ardant, Cenusa si sange.

Katalin Varga, in regia lui Peter Strickland si produs de Libra Film, a fost distins cu Ursul de Argint la Berlinale 2009 si a primit premiul  Descoperirea Europeana a Anului (European Discovery of the Year) la premiile Academiei Europene de Film.

Printre proiectele din perioada 2012-2013 se numara Undeva la Palilula, de Silviu Purcarete, comedia Despre oameni si melci, in regia lui Tudor Giurgiu (in postproductie), realizata in o co-productie cu Agat Films (Franta), precum si trei lungmetraje de debut.