Proiectii speciale DE CE EU?

Uncategorized8 Comentarii

Saptamana viitoare va astept la film. Vom organiza 4 proiectii speciale cu filmul (chiar si-asa, work-in-progress) in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj intre 10-13 noiembrie.

Sunt curios cum vi se va pare, ce va place sau ce nu v-a convins.

Sa discutam dupa film despre Romania anului 2002, despre ce traim azi si ce va fi de-acum incolo. Despre sacrificii si speranta.

Ne vedem luni seara la NCRR (Muzeul Taranului),  marti la Iasi (sala Cub a Teatrului National), miercuri la Timisoara (inca nu stim unde Sala Capitol a Filarmonicii Banatului) si joi seara la Cluj (Cinema Victoria).

Va fi o singura proiectie in fiecare oras asa ca grabiti-va sa va luati bilete.

Alaturi de mine la Iasi, Timisoara visit web si Cluj va fi Emilian Oprea, interpretul rolului principal. Si Ionut Caras, la Cluj. Nu vom da interviuri la presa, nu vrem mediatizare. Vrem doar sa ne intalnim cu o seama de oameni si sa discutam liber despre film.

Multumim pentru intelegere si pe curand!

Detalii despre fiecare proiectie – pe pagina de facebook a filmului.

8 Comentarii la “Proiectii speciale DE CE EU?”

 • mihai

  La timisoara ar trebui sa faceti proiectia pe stadionul dan paltinosanu. Sa incapa toata lumea.

 • mihai

  De ce inainte de turul 2 al alegerilor?

 • Mateescu

  Pai si de ce vreti bani pe bilet? “grabiti-va sa va luati bilete”. Adica este un fel de workshop platit? Daca se vrea o discutie libera despre un film ce nu este finalizat DE CE EU sa fiu acela care plateste! Si nu este vorba aici despre valoarea unui bilet a unui viitor film in care se prezinta chiar si-asa un work-in-progress . Ar trebui sa fie un barter intre cinefil si cineast ca o sustenabilitate viitoare a proiectului final. Sa fie intrare libera…si cand o fi gata filmul sa platim biletul indiferent de costul acestuia, in ideea ca ceea ce am vazut neterminat merita de vazut complet si pana la capat. Totusi din text spus ” Vrem doar sa ne intalnim cu o seama de oameni si sa discutam liber despre film” …pai sa fie liber pana la capat. Cu bani poate oricine. Cu consideratiune

 • Laur

  Ma Giurgiule ma
  Dacă Ponta încă nu a sărit la cap cu nimic pentru ca tu sa cenzurezi acest film, de ce nu îl proiectezi mai des și peste tot?
  Dacă ieși cu filmul ăsta în săli înainte de al 2lea tur… iti garantez ca cel puțin aia care nu au votat Ponta în primul tur vor vrea sa vadă acest film. Vezi ca sunt vreo 5.000.000.

 • carmen d.

  E minunat ca filmul poate fi vazut ACUM, e grozav ca vom vorbi despre asta cu cei care nu pot sa il vada…Cel mai important e ca filmul exista si ramane, gratie lui Tudor si echipei sale. Eu abia astept seara de joi!

 • nahui

  si noi cei din diaspora cum il putem vedea??

×

Comentarile sunt inchise.